ЕОН Асет Мениджмънт

Дружба 2

Сграда Дружба 2 Вход А Вход Б Вход В Вход Г

Избор на вход и етаж

След успешната реализация на жилищния проект в Младост 1А, през месец август 2013 г. компанията стартира изграждането на втора жилищна сграда с локация Дружба 2.
Обектът се намира на изключително комуникативно място на 8,9 км от идеален център. Районът е с добре изградена инфраструктура. В непосредствена близост до сградата се намират: метро станция “Цариградско шосе”, спирки на автобусни линии – 1, 3, 5, 6, 114 и др. 
В близост са позиционнирани редица супермаркети и търговски площи: Metro Cash and Carry, Техно Маркет, Billa, Интер Експо Център, The Mall, както и детски градини, училища, медицински центрове и банкови институции. Комплексно, всичко това предразполага към удобство за бъдещите живущи. За улеснение на собствениците, управлението на общите части и поддръжката на сградата ще бъдат поети от специализирана фирма – тип Property Management.
Пусков срок – юли 2015 г.

За изграждането на жилищната сграда фирмата се доверява отново на компания – Mirat Group, която е и изпълнителя на обект Младост 1А.

За Mirat Group:
Компанията е една от водещите в тази област с повече от шестнадесет години опит в областта на монолитното стоманобетонно строителство, и се специализира в областта на външни магистрални и вътрешни водопроводни инсталации, както и отоплителни и вентилационни инсталации. Отделно, насочва вниманието си , като се специализират в областта на довършителните работи и всички останали сфери на строителството.